Плаќања

Прифаќаме неколку безбедни начини на плаќање

bank

БАНКАРСКА ЖИЦА

Откако ќе заврши наплатата, ќе ја видите страницата за потврда на нарачката со IBAN (Меѓународен број на банкарска сметка) и BIC (SWIFT) код. Ќе добиете и е-пошта за потврда која ги содржи информациите потребни за да се изврши трансферот. Ве молиме внесете го бројот на вашата нарачка како причина за плаќање.
paypal

PAYPAL

Ние исто така прифаќаме плаќања преку PayPal, широко користен и безбеден начин на плаќање преку Интернет. Изберете ја опцијата PayPal за време на процесот на наплата и ќе бидете пренасочени на страницата на PayPal за да ја завршите вашата исплата. Ако имате сметка на PayPal, ќе се најавите директно и ќе можете да извршите плаќање. Ако немате сметка на PayPal, сепак ќе имате можност да платите со вашата кредитна картичка преку PayPal.

Откако ќе се потврди плаќањето, вашата нарачка ќе биде обработена.

Адресата за испорака внесена во нарачката нужно мора да се совпаѓа со адресата за испорака на Paypal; во спротивно испораката нема да биде можна.

ALIPAY

ALIPAY

Alipay е широко користена мобилна платформа за плаќање во Кина и управувана од Alibaba Group.

За да користите Alipay, следете ги чекорите подолу:

  1. За време на процесот на наплата на нашата страница, ве молиме изберете Alipay како начин на плаќање. Ќе бидете пренасочени на безбедна страница за плаќање Alipay.
  2. Следете ги упатствата дадени на страницата за наплата на Alipay за да ја потврдите вашата уплата. Тие може да побараат од вас да внесете код за потврда или да дадете дополнителни детали за да ја завршите трансакцијата.
  3. Откако ќе ја потврдите вашата уплата на Alipay, ќе бидете пренасочени на нашата веб-страница, каде што ќе добиете потврда за нарачката и детали за плаќање.
wechat

WeChat

WeChat Pay е систем за мобилно плаќање развиен од Tencent, компанија која стои зад апликацијата за пораки WeChat.

WeChat Pay им овозможува на клиентите да вршат плаќања брзо и удобно користејќи ги нивните сметки на WeChat.

За да користите WeChat Pay, следете ги чекорите подолу:

  1. За време на процесот на наплата, изберете WeChat Pay како начин на плаќање; ќе ви биде доставен единствен QR-код што го претставува износот што треба да се плати.
  2. Откако ќе ја отворите апликацијата WeChat на вашиот мобилен уред, ќе треба да го скенирате QR-кодот преку вградената функција за скенирање и да го потврдите плаќањето со внесување на вашиот метод за автентикација (на пример, PIN или отпечаток од прст).
  3. Откако ќе се потврди трансакцијата и по трансферот на средствата, вашата нарачка ќе биде обработена и испорачана во согласност со условите.
paypal visa mastercard amex escrowpay dhl fedex paypost ems express
Top